Költözés

Írta: HA5BLK. Beküldve: Hírek

2015 március utolsó és április első napja nagy változást hozott a MRASZ titkárság életében.

Funkciójában megszűnt a Szövetség utcai telephely, amelyet teljesen kiürítettünk.

volt szekhaz elso kep v1

 

 

A meglepő mennyiségű bútort, aktákat és technikai eszközöket egy nap alatt kisteherautóval két fordulóval és három megrakott személyautóval szállítottuk az új „főhadiszállásra” a III. kerületi Királyhelmec utcába.

terkep masodik kep v1

A csapat –roppant fáradtan – 16 óra körül indult haza. A majd 8 órányi megállás nélküli kemény munka után nem volt gond az éjszakai alvással…

Mindent összegezve: A MRASZ számára hatalmas előrelépés az új telephely, mert itt lehetőség nyílik találkozók, képzések, táborok, szakkörök tartására akár a normál titkársági munka zavartatása nélkül!

kh szekhaz harmadik kep v1

Az új épület belakása még csak most kezdődik. Lámpák, függönyök, polcok felszerelése, virágok, képek, könyvespolcok beállítása. Az adószoba kialakítása, az antennatorony teljes átvizsgálása, (feszítő sodronyok cseréje), villámvédelmi felülvizsgálat, antennák és a forgató javítása….

Az épületben négy darab 3-4 ágyas (fürdőszobás) vendégszoba, konyha, felszerelt elektronikai és mechanikai műhely, raktárak, adószoba, hatalmas tárgyaló és benne könyvtárrész kerül kialakításra. Mindezek mellett, a földszinten –külön egységként- üzemelhet a titkárság. A titkársági részen vizesblokk, irattár, tárgyaló és vendégszoba is van.

Egy biztos: Nyár közepére a legtöbb munkának le kell menni, mert júliusban 10-15 fő részre egy hetes ifjúsági tábort szervezünk. Az lesz az igazi főpróbája az épületnek!

A kertes ház „belakásáról” időről-időre fotókkal fogunk beszámolni.

laci negyedik kep v1

A munka résztvevői : idősebb és ifjabb Dallos Laci (HA7PL), Hegyi Loránd (HA8DH) Berényi Géza (HA8DD) , Gardáné Marika és Balogh Sándor (HA5BLK) voltak.

HA8DH és HA8DD nagyjából 400km-t autózott a kisteherautóval, hogy segíteni tudjon….

73, HA5BLK Sanyi

00