A www.mrasz.hu weboldal a szerzői jog védelme alatt áll. Az ezzel kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Magyar Rádióamatőr Szövetség jogosult. A Magyar Rádióamatőr Szövetség fenntartja a jogot a weboldal minden részének másolására és terjesztésére.

Tilos a weboldal részeinek vagy egészének feldolgozása, átruházása, reprodukálása, értékesítése és terjesztése a Magyar Rádióamatőr Szövetség előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, beleértve a tartalmi szöveges részeket, videókat, képeket, grafikákat, hanganyagot, szerkezetet, programokat, eljárásokat. A www.mrasz.hu weboldalon található információkat írásbeli hozzájárulás esetén is csak megfelelő és egyértelmű hivatkozással, eredeti tartalommal lehet átvenni. Kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója letöltheti a saját számítógépére, és kinyomtathatja a www.mrasz.hu tartalmait, azonban harmadik fél számára semmilyen formában sem teheti közzé.

A Magyar Rádióamatőr Szövetség nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető minden információ naprakész legyen, azonban törekszik a hiteles és pontos megjelenítésre. A Magyar Rádióamatőr Szövetség fenntartja a jogot, hogy a weboldalon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, továbbá nem vállalja a felelősséget az ott történő elírásokért.

Azzal, hogy belép a www.mrasz.hu weboldalra, az olvasó elfogadja az itt leírt összes feltételt, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó az oldalon. A Magyar Rádióamatőr Szövetség tájékoztatja olvasóit, hogy a weboldal több szolgáltatásához bejelentkezés szükséges, amihez előzetesen regisztrálni kell. A regisztráció e-mail címhez kötött, és akár személyes adatok megadására is szükség lehet. A Magyar Rádióamatőr Szövetség ezeket az adatokat kizárólag az adott szolgáltatáshoz vagy a felhasználó eléréséhez használja fel. A személyes adatok a felhasználó engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

A www.mrasz.hu weboldalt az olvasók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A weboldal látogatása és használata ingyenes, elsősorban az informálódást segíti, ezért a Magyar Rádióamatőr Szövetség kizár bármilyen kártalanítási igényt, amely testi vagy lelki sérülések során merülne fel.

Jogosulatlan felhasználás a magyar jog előírásai alapján következményeket von maga után. A Magyar Rádióamatőr Szövetség követelheti e feltételek megsértése esetén a kár megtérítését. Amennyiben a jogsértővel a Magyar Rádióamatőr Szövetség békésen nem tud megegyezni, a peres ügyben a Fővárosi Bíróság illetékes.

00