Felhívás a HG5XMAS hívójel használatára

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

HG5XMAS hívójel, magyar rádióamatőrök Karácsonyi aktivitása

A MRASZ ajánlásával, december 18-tól lesz használható a hívójel, január 2-ig.

A felelős kezelő HA5MY.

A hívójel bármely CEPT engedélyes, hazai rádióamatőr által használható lesz, a felelős kezelő hozzájárulásával és egyeztetett időpontokban. /A korábbi ITU aktivitáshoz hasonlóan./

 

A hívójelhez kapcsolódik egy Emléklap, amely, e-mail-ben lesz igényelhető és megküldve, 3 összeköttetés után, melyek 3 különböző napon létesültek, 2 különböző sávon és 2 különböző üzemmódban. A hívójel aktivitása, valamint az Emléklap megszerzésének lehetősége, hazai és nemzetközi szinten a propagálás alatt van.

Az aktivitás mottója: a rádióamatőr barátság ápolása a szeretet ünnepén.

Kérem azon rádióamatőrök jelentkezését /előzetes szándékát/,

akik ebben az időszakban, várhatóan, rövidebb, /akár csak 6 óra/, vagy hosszabb időtartamra, alkalmanként, a fenti feltételeknek megfelelően szívesen forgalmaznának          majd a hívójellel. Az időpont és sáv igénylése operatív, gyors és egyszerű lesz interneten, az aktivitási szándékot megelőzően 12 órával. Vagyis, ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy kis pile-up-ot a hívójellel, akkor ezen szándékodat előre közlöd, és már forgalmazhatsz is, ha szabad az időpont. A log adif formátumban lesz küldendő a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra.

Segítségedet előre is megköszönve: HA5MY Feri.

Válaszodat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várom.

00