Budapesti Nagy Sportágválasztó 2016.

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

"Kedves Sportágak, Sportági Képviselők!

Szeretnénk utólag Neked az egyesületnek és a csapat minden tagjának sikerekben és sportélményekben, sportsikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánni.
Elkezdtük a tavaszi és az őszi Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvények előkészítési munkálatait.
A 2015-ős év adatai alapján a tavalyi évben a sikeresen lezajló négy rendezvényünk alkalmával összesen közel 100.000 sportolás után érdeklődőnek volt lehetősége kipróbálni a közel 100 sportágat, sokaknak szereztünk sportélményekkel teli perceket, egyre többeknek vált élete részéve a sport, a rendszeres testmozgás. Az idei évre is ismét hatalmas média és látogatói érdeklődésre, jelenlétre lehet számítani.

 

Időpontok:
2016. május 27-28. (péntek, szombat) XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI
    Társrendezvény: V. Budapesti Nagy Hangszerválasztó - A HANGSZEREK NAPJAI

2016. szeptember 16-17. (péntek, szombat) XIX. Budapesti Nagy Sportválasztó - A SPORT NAPJAI

Helyszín: Merkapt Sportközpont, X., Maglódi út 12/a.
Nyitva tartás: 9:00 - 17:00 óráig
A látogatói közönség változatlan: pénteken az előre bejelentkezett oktatási intézmények csoportjai, VIP vendégek, sajtó képviselői (ünnepélyes megnyitó), szombaton egyéni látogatók, családok érkeznek.

A sportágak számára a megjelenés továbbra is díjmentes, de fontos feltétel a sportág folyamatos képviselete a rendezvény teljes nyitvatartási idejében. A folyamatos sportági jelenlétet több sportegyesület, edzők felváltásával, időbeosztásos megjelenésével is biztosítani tudjátok.

Idén is számítunk az együttműködésetekre és a versenynaptár áttekintése után bízva, hogy idén is részt vesztek és erősítitek a sportolni vágyó érdeklődőket a Budapesti Nagy Sportágválasztókon! A csatolt megállapodással már a szeptemberi rendezvényre is tudtok együttesen jelentkezni, de amennyiben az őszi rendezvényen való részvételt még nem tudják 100%-os biztonsággal vállalni, csak a májusira való jelentkezéssel is visszaküldhető a dokumentum. (A szeptemberi esemény előtt ismét megkereslek és rákérdezve az őszi jelenlétre.) A megállapodás kitöltése, aláírása, pecsételése után scannelve e-mailen visszaküldhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Amennyiben postán külditek vissza a megállapodást, levelezési címünk: Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda, 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90.

Jelentkezési határidő: 2016. március 16.

Együttműködésetekre és megjelenésetekre számítva, várjuk szíves visszajelzéseteket.

Sportbaráti üdvözlettel: -- Dömötör Viktória sportreferens

00