Itt az idő, indulnak a gyermekprogramok ország szerte!

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

Ez évben is képviseltetjük sportunkat, szenvedélyünket a nagy tömegeket vonzó gyermekrendezvényeken, amelyekre mind az érdeklődőket, mind a segítőket örömmel várjuk!

Nagy Sportágválasztó (HA5LO) Május 26. - 27.

Városligeti Gyermeknap (HA5CQZ) Május 27. - 28.
info: www.cqgyereknap.hu

Jászberényi Sportnap (HA7NS) Május 27.
Jászsági Rádiósok egyesülete

Gyereksziget (HA5BLK) Június 3. - 4. és 10. - 11.
info : www.ha5kfz.hu

BURABU gyerekkuckó (HA5JA) Június 10.

A Ganz Rádióklub SE ez évbe is kiveszi részét az eseményekből: A Városligetbe a Tungsram Klub részére megyünk segíteni vasárnap, valamint építőkészlettel támogatjuk a Burabun (kicsit helyettünk) gyerekekkel foglalkozó MOM Rádióklubbot, kinek munkáját ez úton is szeretném megköszönni!
A legfontosabb most jön, azért nem tudunk a Burabun részt venni, mert ismét két teljes hétvégét vállaltunk a Gyerekszigeten.

A szigetre gőzerővel folyik a legújabb elektronikai készletünk tervezése, gyártása;  A rég megígért "kilincsriasztó" lesz az ez évi újdonság Kővári Zsolt barátunk adománya mellett!   

Mindezek mellet elkezdődött a MRASZ éves gyermektáborának szervezése is, ahova ebben az évben általános iskolás, 8-14 éves gyermekeket várunk!

Érdeklődés:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

00