A Magyar Rádióamatőr Szövetség Bírói Bizottság közleménye II.

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

A MRASZ Bírói Bizottság tájékoztatja az érintett versenybírókat akiknek a hatályos minősítésük 2017. december 31-i hatállyal lejár, hogy részükre 2017. november hónapban az alábbi időpontokban és helyszínen továbbképzéssel egybekötött bírói vizsgát tart.

A lejáró minősítések jegyzékét a MRASZ honlapján közzétettük.

A Bírói vizsgák időpontja és helyszíne:

1. Időpont: 2017. november 28. kedd 17:00
hely: Budapest III. Királyhelmec u. 9. (MRASZ Székház)

Jelenkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Időpont: 2017november 23. csütörtök 17:00
hely: Budapest XIII. Dagály u. 11.

Jelenkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük a jelentkezéseket az időpont előtt legkésőbb két nappal küldjétek meg, hogy a feltételeket zavartalanul biztosítani tudjuk.

A bírói ügyekben rendelkezésetekre áll: Nagy József a MRASZ BB elnöke. (T: 06-30-201-4643,             E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A MRASZ Bírói Bizottsága igény esetén a Bírói Szabályzat 9.2.3 pontja szerint :

„A vizsga helyét a rendező szerv adja meg. Bírói vizsga bármikor, bárhol tartható, ha azon minimálisan 5 fő részt vesz, és azzal előzőleg a MRASZ Bírói Bizottság egyetértett. A MRASZ Bírói Bizottság a vizsgáztatáshoz szükséges személyi feltételt biztosítja.”

is tarthat beszámoló vizsgákat. Ehhez az szükséges, hogy az érintettek igényüket jelezzék a MRASZ Bírói Bizottsága felé és előzőleg egyeztessük a biztosított helyszínt és időpontot.

A további időpontokat a MRASZ honlapján közzétesszük.

Budapest 2017. november 8.

                                                                                                              MRASZ Bírói Bizottsága

00