December YOTA Month 2017

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

jota decA nemzetközi YOTA (Youngsters On The Air - Fiatalok az éterben) program szervezésében idén is megrendezésre kerül, a tavalyi aktivitáshoz hasonlóan a december hónapban megrendezett YOTA Month (YOTA hónap).

Idén a magyar csapat két különleges hívójelet kérvényezett: HG0YOTA, HA6YOTA. A részvételhez egyetlen feltétel a 26 év alatti életkor, illetve a kapcsolatfelvétel, közös koordináció a felelős kezelőkkel: Csaba HA6PX és Tomi HA8RT.

Várjuk az aktivitáshoz érdeklődő klubok, egyéni rádiósok jelentkezését.

Ha egyéni adóengedéllyel rendelkezel, rövid megbeszélés után semmi nem akadályoz, hogy kipróbáld, milyen egy aktivitás pörgős oldalán állni, pileupot kezelni, vagy akár csak pár órát rádiózni egy jó csapatban. Ellenkező esetben, ha ismersz közeledben adóengedélyes rádióamatőrt, felvehetjük vele a kapcsolatot, vagy akár később is csatlakozhatsz a hónap végén a közös aktivitásunkhoz valamelyik magyar versenyállomáson.

Az aktivitásnak minden évben nagy nemzetközi sikere van, a honlapjáról (https://events.ham-yota.com/awards) bizonyos számú összeköttetés után szép diplomák tölthetők le.

Elérhetőségek:

Tomi HA8RT (YOTA koord., HA6YOTA felelős): ha8rt(kukac)mrasz(pont)hu, https://www.facebook.com/ha8rt, Telegram @HA8RT

Csaba HA6PX (HG0YOTA felelős) ha6px(kukac)starjan(pont)hu

A hivatalos honlap: http://www.ham-yota.com, https://www.facebook.com/hamyota/

group pic yota uk

00