A 2017 decemberi YOTA Hónap megkezdődött!

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

dym9Végre elérkezett a december, és izgatottan jelenthetjük be, hogy a Decemberi YOTA Hónap hivatalosan is megkezdődött!

Itt az ideje benépesítenünk az étert a YOTA-hangulattal, és jól szórakozni, miközben megmutatjuk a fiataloknak, hogy az amatőr rádiózás nemcsak él, hanem egyenesen élénk, és aktivitásként képes növekedni még egy olyan világban is, ahol a kommunikáció többi módja gyorsabb!

A Decemberi YOTA Hónap minket – akiknek már van engedélyünk – szintén arra buzdít, hogy egy közösségként gyűljünk össze, és még aktívabban vegyük fel egymással a kapcsolatot.

A világ szövetségeinek felkészültségére és lelkesedésére, hogy minden évben részt vegyenek, bizonyíték a résztvevő állomásaink száma; ebben az évben több, mint 35 YOTA hívójellel rendelkező állomás regisztrált, és készül a sávokban lenni mindenki örömére, aki QSO-zni szeretne velük.

Ha szeretnél többet tudni a résztvevő állomásokról, amik részt vesznek a YOTA Hónapban, látogass el a www.ham-yota.com oldalára, vagy az esemény weboldalára https://events.ham-yota.com/ a további információkért.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, mindig boldogsággal tölt el, ha visszajelzést kapunk a Decemberi YOTA Hónapban szerzett tapasztalataitokról, ami tükröt állít a munkánk elé, és segít a fejlesztésben! Továbbá, ez remek módja a rádióamatőr társainkkal, és bárki mással, aki valamilyen oknál fogva nem tud dolgozni a sávokon, való véleménycserére, hogy kivehessék a részüket ebben az eseményben.

Épp ezért bíztatunk titeket arra, hogy elküldjétek nekünk a történeteiteket, és persze képeiteket, amiket megosztunk az oldalunkon.

Kívánunk Nektek egy QSO-kkal teli decembert a helyi klubban, vagy otthon, és sok új résztvevőt a nemzeti rádióamatőr szövetségnek.

Ne feledd, a Decemberi YOTA Hónap nem verseny! Csupán a szórakozásról és a jó hangulatról szól!
Viszlát a LOG-ban december folyamán!

©2017 Youngsters On The Air
cikk: LZ1ZYL
kép: DC2CL
fordította: HA6AA

00