Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

„Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hagyományának megfelelően minden évben miniszteri elismerő oklevéllel jutalmazza a kimagasló tanulmányi- és sporteredményt elért tanulókat és hallgatókat. Ehhez kapcsolódóan pályázatot hirdetünk a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017” cím elnyerésére. 

A diákok kizárólag hitelesített sporteredményekkel pályázhatnak. Ehhez kapcsolódóan egyrészt köszönetemet fejezem ki, hogy az elmúlt években a szükséges igazolások kiállításával hozzásegítették az Önökhöz forduló diákokat a kitüntetéshez, másrészt továbbra is kérem szíves együttműködésüket.

Tekintettel arra, hogy a hitelesítési formanyomtatvány megváltozott, szeretnék Önöknek néhány pontban összefoglalva segítséget nyújtani, illetve a támogatásukat kérni, hogy egy esetleges tartalmi vagy formai hiba következtében egyetlen arra érdemes diák se maradjon le a kitüntető címről.

  1. A Magyar Rádióamatőr Szövetség részéről az alábbi versenyek eredményeinek hitelesítését kérjük, illetve fogadjuk el: Felnőtt Országos Bajnokság, Korosztályos Országos Bajnokság, Világbajnokság, Európa-bajnokság, Világkupa.
  2. A hazai eredmények hitelesítése a Hazai sporteredmény-hitelesítő adatlapon, a nemzetközi eredmények hitelesítése a Nemzetközi sporteredmény-hitelesítő adatlapon történik sporteredményenként külön adatlapon. A formanyomtatványok (Pályázati útmutató 5−6. melléklet) a csatolmányban megtalálhatóak.
  3. Az érvényesség feltétele a hiánytalanul, pontosan kitöltött, megfelelően hitelesített adatlap, ezért kérem, hogy az útmutatás szerint szíveskedjenek azt kitölteni.
  4. Az adatlapon a kapcsolattartó személy megnevezését és elérhetőségeit egy esetlegesen felmerülő kérdés tisztázása céljából kérem feltüntetni.
  5. A pályázathoz az eredeti hitelesítő adatlapot kell benyújtani, ezért kérem, hogy postai kézbesítés esetén lehetőség szerint elsőbbségi küldemény formájában szíveskedjenek azt eljuttatni a Pályázó részére. (A pályázat benyújtási határideje: 2018. április 17.)
  6. Szíves tájékoztatásul csatolom a Pályázati felhívást és a pályázat részleteit tartalmazó Pályázati útmutatót (vonatkozó részek: 5. és 9.1. pontok, valamint a 4. melléklet), továbbá a csatolandó mellékleteket szerkeszthető formátumban is.
  1. Kérdés esetén Géczi Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelés-stratégiai referense a +36 (1) 795 4135 telefonszámon áll szíves rendelkezésükre.

Kérem szíves közreműködését a pályázat egyesületeiknek történő eljuttatásában, hogy minél több sportoló diák értesülhessen a lehetőségről. A pályázati dokumentáció a pályázat kiírásában közreműködő sportszakmai szervezetek (ld. Pályázati felhívás) honlapjain (www.olimpia.hu, www.hparalimpia.hu, www.nvesz.hu, www.ndhsz.hu, www.mdsz.hu, www.mozduljra.hu) is megtalálható.”

00