HG18FIFA

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

QSL FIFA fb2018-ban Oroszországban rendezik a FIFA Világbajnokságot.

Az Oroszországi Rádióamatőrök Szövetsége (SRR) aktivitást szervez az Oroszországban megrendezésre kerülő FIFA világbajnokság alkalmából 2018. június 1 és 2018. július 15-e közötti időszakban (45 nap).
Különleges állomások fognak működni Oroszországból, hívójelük szimbolizálja a FIFA VB versenyen résztvevő országokat (32 hívójel), valamint 11 speciális állomást azoknak a városoknak, ahol a mérkőzések kerülnek megrendezésre. A szervezőbizottság plusz egy állomást fog üzemeltetni.

Sajnáljuk, hogy MAGYARORSZÁG labdarúgó csapata nem szerepel a FIFA VB Oroszországban megrendezésre kerülő versenyén. De az SRR felkéri a MRASZ szervezetet, hogy vegyen részt, és szervezzen egy alkalmi állomást, (HG18FIFA) a 2018.06.1-től 2018.07.15-ig terjedő időszakban.

A Szervező Bizottság egyetlen kívánsága, hogy rendszeresen, naponta a napló feltöltése kerüljön az aktivitás honlapján http://fwc18.hamlogs.net


Egyidőben 26 HG18FIFA hívójel dolgozhat sávonként 3 üzemmódban (10 MHz-en csak kettő!)
Az aktivitási lista hamarosan elkészül, azon lehet helyet, időpontot és üzemmódot foglalni, illetve látni a pillanatnyi foglaltságot.

Aki kedvet érez az aktívitáson való részvételen, részvételi szándékát jelezze Dallos Lászlónál (HA7PL) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Fontos tudni, hogy ez egy nemzetközi aktivitás és elvárt az elektronikus log használatának ismerete illetve, hogy forgalmazás után képes legyen feltölteni az elektronikus logját a szervezők által létrehozott web oldalon.

Az aktivitás kiírása (angol).

00