Pályázati jelentkezések

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Utánpótlás pályázatok

Az alábbi 7 pályázat érkezett be a MRASZ év végi felhívására.
A döntés nagyon nehéz lesz, hiszen az összegzett kérések alig 40%-ra van fedezetünk. A döntési időszak elkezdődött, bízunk benne, hogy igazságosan tudunk súlyozni a sok igény között.Javaslom mindenkinek végig olvasni a leveleket: Az írásokból látszik, hogy sok helyen nagyszerű szakmai munka folyik egy-egy elszánt és önzetlen rádióamatőr jóvoltából.Ha az olvasás után úgy döntesz, hogy akár magánemberként, vagy cégként támogatni tudnád valamelyik szakkört, kérem, jelentkezz a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Letöltés pdf formátumban.

MRASZ belső pályázat, utánpótlás / ismeretterjesztő tevékenység végzésére

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Utánpótlás pályázatok

A MRASZ belső pályázatot hirdet a szövetséghez tartozó rádióklubok részére, hogy azok ingyenesen jussnak az utánpótlás kitelepüléseikre építő készletekhez. Mivel ezek az alkalmak 2-3 hónap múlva esedékesek, kérem a klubelnököket, vegyék fel a kapcsolatot a nyár elején megrendezésre kerülő gyermeknapok szervezőivel, és a több városban zajló Nagy Sportágválasztó szervezőivel.

Aki még ilyenben nem vett részt, annak örömmel segítek a szervezésben, a szükséges eszközök és erőforrások kialakításában. Minél több helyen leszünk a fiatalok között, annál reprezentáltabb sportunk az országban.
A Városligetben, a Hajógyári Szigeten, a Kőbányai úton és Tarpai téren ott leszünk.
Nagyon jó lenne, ha a vidéki klubok egy évben legalább egy alkalommal kitelepülnének az emberek közé, bemutatva szerelmünket: A RÁDIÓZÁST.

HA5BLK

00