MAGYAR RÁDIÓAMATŐR SZÖVETSÉG HA DX KLUB /HADXC/

Írta: HA3UU. Beküldve: HADX KLUB

A HADXC tagság

- létesítése kérelemre, 3 fő HADXC tag írásos ajánlása alapján történhet, melynek előfeltétele:

1. CEPT fokozatú, morze vizsga meglétét is igazoló hatályos egyéni „RÁDIÓAMATŐR ENGEDÉLY” (másolat).

2. CEPT fokozatú, morze vizsga meglétét is igazoló hatályos többkezelős „RÁDIÓAMATŐR ENGEDÉLY” (másolat), - de csak a kiemelt versenyállomások részére.

3. Üzemkész rádióállomás (irányító kezelő írásos hozzájárulásával lehet többkezelős is).

4. 1986-tól számítottan HA-DX, IARU HF, EUHFC, WW WPX, WW PH, WW CW, WW RTTY, WW VHF, RDX, RSGB 50 MHz, IARU VHF szeptember, IARU UHF október versenyek valamelyikén elért nemzetközi dobogós helyezés (M/S operátorként, vagy egyéni hívójellel).

5. Igazoltan 10.000 QSL (lap, eQSL, LoTW elfogadott), RH-n DXCC 200, vagy URH-n igazoltan 2.500 QSL (lap, eQSL, LoTW elfogadott), DXCC 100 és 200 MS QSO vagy EME WAC (ide értve a 6 M-t is).

Megjegyzés: az első és második, valamint a negyedik és ötödik pont vagylagos. Egyik a másikkal egyenértékűen kiváltható.

HADXC tiszteletbeli tagság a MRASZ elnökségének javaslatára adományozható, jellemzően a MRASZ rendezésű versenyek I. helyezett külföldi abszolút első állomása részére.

A HADXC tag írásos kérelemben történő lemondása a tagsági viszonyáról, vagy a tag elhalálozása, esetleg más körülmény okán hívójele megszűnése/megtartása esetén a hívójele nem törölhető az eredeti HADXC taglistából, de az aktuális (pl: HA-DX) listából törölni kell.

Paks, 2013. október 7.

                                                                                              Mach János HA3UU

00